Indian Challenger Limited: Indian Motorcycle Praha
Indian Challenger Limited
*Může být zobrazeno s dodatečnými úpravami nebo příslušenstvím.

Indian Challenger Limited

Cena od 822 900 Kč 797 900 Kč s DPH

Indian Challenger Limited

Indian Challenger Limited

{$price} 822 900 Kč 797 900 Kč  s DPH

Barevné varianty

Black Metallic
Maroon Metallic

Chopte se řídítek. Nic nepropásněte.

Indian Challenger Limited je určen pro ty, co chtějí víc. Díky zcela novému kapalinou chlazenému motoru PowerPlus, hbitému ovládání a brzdám, které zastaví na pětníku, vyzařuje z jídy jistota.

VOLNÁ RUKA K DOMINANCI

VOLNÁ RUKA K DOMINANCI

Náš kapalinou chlazený motor PowerPlus má zcela moderní design a nově definuje výkon amerického V-twinu. Přímo z výroby dominuje špičkovým točivým momentem 178 Nm a výkonem 122 koní.

S PRÉMIOVÝM STYLEM

S PRÉMIOVÝM STYLEM

Vyrazte na cestu s prémiovými chromovanými povrchy a lakovanými uzávěry sedlových kufrů, díky nimž vás a váš motocykl nebude možné přehlédnout.

VŽDY SE SPRÁVNÝM NÁKLONEM.

VŽDY SE SPRÁVNÝM NÁKLONEM.

Smart Lean Technology™ udrží vaši motorku vždy bezpečně na silnici díky šestiosé Bosch IMU jednotce, ABS s řízením vjezdu do zatáček a regulaci brzdného účinku (MSR).

Opravdové pohodlí. Na každé cestě. Každý den.

Špičková ochrana proti větru s elektricky nastavitelným předním sklem a kapotou namontovanou na podvozek.

PRÉMIOVÝ STYL, KTERÝ VYNIKNE

PRÉMIOVÝ STYL, KTERÝ VYNIKNE

Agresivní design kapotáže s plným LED osvětlením a stylizovanými světlomety vytváří charakteristickou tvář, která je stylově i funkčně na špici. Prémiový design doplňují chromované povrchy a metalické laky.

ŘEZEJTE ZATÁČKY. VŠECHNY.

ŘEZEJTE ZATÁČKY. VŠECHNY.

Kapotáž namontovaná na podvozku pro neuvěřitelně stabilní jízdní vlastnosti poskytuje ve své třídě také špičkovou ochranu proti větru. Obrácené přední odpružení, lehký rám z litého hliníku a hydraulicky nastavitelný zadní tlumič Fox® zajišťují přesné ovládání v zatáčkách.

RYTMY ULICE

RYTMY ULICE

Díky výkonným 6,5" reproduktorům v kapotáži s křišťálově čistým zvukem o výkonu 100 W uslyšíte každý tón. Dynamický ekvalizér se automaticky přizpůsobuje hluku vozovky, větru a motoru.

Špičkové technologie.

Indian Challenger Limited vám zajistí naprosto bezpečnou jízdu. Je plně vybaven nejnovějšími technologiemi, takže každá jízda bude pohodlná a plná radostných zážitků.

NEJLEPŠÍ TRAKCE. VYNIKAJÍCÍ BRZDNÁ SÍLA.

NEJLEPŠÍ TRAKCE. VYNIKAJÍCÍ BRZDNÁ SÍLA.

Závodní, radiálně uložené brzdy Brembo® poskytují vynikající brzdný výkon a výkonné cestovní pneumatiky Metzeler® Cruisetec® nabízejí vynikající trakci.

JEZDĚTE POHODLNĚ, PODLE SEBE

JEZDĚTE POHODLNĚ, PODLE SEBE

Můžete si vybrat ze tří jízdních režimů: Tour, Standard a Sport, a přizpůsobit si tak jízdu svému stylu. Funkce deaktivace zadního válce automaticky vypne zadní válec, když motocykl zastaví, což zvyšuje pohodlí v pomalu jedoucím provozu.

FUNKCE PRO PŘEKONÁVÁNÍ VZDÁLENOSTÍ

FUNKCE PRO PŘEKONÁVÁNÍ VZDÁLENOSTÍ

Díky bezklíčovému zapalování, pevným sedlovým kufrům s dálkovým zamykáním, tempomatu a nabíjecímu portu USB si užijete delší jízdu v pohodlí.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Pro lepší zážitek z jízdy.
Majitelé telefonů iPhone mohou nyní jednoduše využívat aplikace Apple Music, Mapy, posílat zprávy s využitím Siri a používat další služby přes 7" displej Ride Command a s podporovaným Bluetooth headsetem (není zahrnut).
To vše ve známém rozhraní, které uživatelé iPhonu ihned poznají.

Specifikace

Více modelů Indian Motorcycle

Indian Motorcycle Praha - 155 00 - Praha 5 - Česká republika