Indian Challenger Dark Horse: Indian Motorcycle Praha
Indian Challenger Dark Horse
*Může být zobrazeno s dodatečnými úpravami nebo příslušenstvím.

Indian Challenger Dark Horse

Cena od 835 900 Kč 810 900 Kč s DPH

Indian Challenger Dark Horse

Indian Challenger Dark Horse

{$price} 835 900 Kč 810 900 Kč  s DPH

Barevné varianty

Black Smoke
Titanium Smoke
Indy Red / Black Metallic
Storm Blue / Black Metallic

Celý v černém.

Indian Challenger Dark Horse má v sobě nespoutanou sílu a styl, který všechny ohromí. Prémiová výbava a agresivní černá silueta se postarají o to, že se za ním budou otáčet všude, kam se vydáte. 

VOLNÁ RUKA K DOMINANCI

VOLNÁ RUKA K DOMINANCI

Náš černočerný kapalinou chlazený motor PowerPlus má zcela moderní design a nově definuje výkon amerického V-twinu. Přímo z výroby dominuje špičkovým točivým momentem 178 Nm a výkonem 122 k.

Vychutnejte si zatáčky. Všechny.

Vychutnejte si zatáčky. Všechny.

Obrácená přední náprava, lehký rám z litého hliníku a hydraulicky nastavitelný zadní tlumič Fox pro snadné projíždění zatáček a dokonalou stabilitu.

VŽDY SE SPRÁVNÝM NÁKLONEM.

VŽDY SE SPRÁVNÝM NÁKLONEM.

Smart Lean Technology™ udrží vaši motorku vždy bezpečně na silnici díky šestiosé Bosch IMU jednotce, ABS s řízením vjezdu do zatáček a regulaci brzdného účinku (MSR).

Opravdové pohodlí. Na každé cestě. Každý den.

Indian Challenger Dark Horse vám umožní jet tak, jak chcete. Fantastický, stylový a pohodlný motocykl, s nímž budou dlouhé a daleké cesty snadné jako nikdy předtím.

NEZAMĚNITELNÝ STYL

NEZAMĚNITELNÝ STYL

Agresivní design kapotáže s plným LED osvětlením a temně stylizovanými světlomety vytváří charakteristickou tvář, která je stylově i funkčně na špici. Zatemněné povrchové úpravy a prémiový lak ještě více umocňují "zlý" vzhled.

CELÝ V ČERNÉM. ZCELA CELÝ.

CELÝ V ČERNÉM. ZCELA CELÝ.

V černém hávu od blatníku k blatníku vypadá Indian Challenger Dark Horse vskutku majestátně.

RYTMY ULICE

RYTMY ULICE

Díky výkonným 6,5" reproduktorům v kapotáži s křišťálově čistým zvukem o výkonu 100 W uslyšíte každý tón. Dynamický ekvalizér se automaticky přizpůsobuje hluku vozovky, větru a motoru.

Inovace v černém hávu.

Indian Challenger Dark Horse je nabitý technologiemi a vychytávkami. Spojuje tak moderní vymoženosti, zřetelný styl v černém hávu a pohodlí.

NEJLEPŠÍ TRAKCE. VYNIKAJÍCÍ BRZDNÁ SÍLA.

NEJLEPŠÍ TRAKCE. VYNIKAJÍCÍ BRZDNÁ SÍLA.

Závodní, radiálně uložené brzdy Brembo® poskytují vynikající brzdný výkon a výkonné cestovní pneumatiky Metzeler® Cruisetec® nabízejí vynikající trakci.

JEZDĚTE POHODLNĚ, PODLE SEBE

JEZDĚTE POHODLNĚ, PODLE SEBE

Můžete si vybrat ze tří jízdních režimů: Tour, Standard a Sport, a přizpůsobit si tak jízdu svému stylu. Funkce deaktivace zadního válce automaticky vypne zadní válec, když motocykl zastaví, což zvyšuje pohodlí v pomalu jedoucím provozu.

FUNKCE PRO PŘEKONÁVÁNÍ VZDÁLENOSTÍ

FUNKCE PRO PŘEKONÁVÁNÍ VZDÁLENOSTÍ

Díky bezklíčovému zapalování, pevným sedlovým kufrům s dálkovým zamykáním, tempomatu a nabíjecímu portu USB si užijete delší jízdu v pohodlí.

Apple CarPlay®

Apple CarPlay®

Pro lepší zážitek z jízdy.
Majitelé telefonů iPhone mohou nyní jednoduše využívat aplikace Apple Music, Mapy, posílat zprávy s využitím Siri a používat další služby přes 7" displej Ride Command a s podporovaným Bluetooth headsetem (není zahrnut).
To vše ve známém rozhraní, které uživatelé iPhonu ihned poznají.

Specifikace

Více modelů Indian Motorcycle

Indian Motorcycle Praha - 155 00 - Praha 5 - Česká republika