cruiser family: Indian Motorcycle Praha

Cruiser

Cruiser

Indian Motorcycle nově definuje ikonický americký cruiser. Je dokonalou kombinací starého a nového - nadčasový design doplněný o moderní technologie, výkon a nulové kompromisy.

PŘÍMOČARÝ, AUTENTICKÝ DESIGN

Více toho, co potřebujete. Méně toho, co nepotřebujete. Jednoduchý rám modelu Chief je dokonalým příkladem toho, jak nechat vyniknout to, co je skutečně důležité - kompaktní sportovní rozvor, odkryté zadní tlumiče, pohodlné nízké sedlo a neuvěřitelný výkon.

VELKÁ SÍLA NA DOSAH RUKY

Plynulá jízda s výkonem legendárního motoru V-twin Thunderstroke. Zažijte jízdu plnou výkonu, aniž byste museli obětovat hbitou ovladatelnost.

DRSNÁ MINULOST, TECHNOLOGICKY VYSPĚLÁ BUDOUCNOST

Cruisery jsou zaměřeny na dědictví, ale nebylo by možné vytvářet další historii, aniž bychom se nezaměřili na budoucnost. Moderní vymoženosti, jako je dotykový displej maskovaný za analogový ukazatel, usnadňují jízdu a zvyšují její bezpečnost - a přitom jsou na první pohled skryty.

NOVÉ IKONY

Cruisery Indian Motorcycle jsou skutečnými moderními ikonami. Při příležitosti 100. výročí modelu Chief se společnost Indian Motorcycle rozhodla tento odkaz nikoliv pouze mírně aktualizovat. Znovu jej vynalezla.

SEZNAMTE SE S RODINOU

ÚNIK PŘED HLUKEM

Cruisery Indian Motorcycle jsou výkonné, mechanicky navržené stroje s nadčasovým stylem. Pravidlem je uhlazený vzhled bez jakýchkoli doplňků, výjimkou jsou kožené brašny nebo čelní štít.

AUTENTICKÁ AMERIKA

Svým autentickým designem se tento cruiser svým řemeslným zpracováním hlásí k americké minulosti. Stačí jeden pohled a poznáte, do jakých detailů je klasický motocykl Indian Motorcycle vyroben.

Indian Motorcycle Praha - 155 00 - Praha 5 - Česká republika