Bagger family: Indian Motorcycle Praha

Bagger

Bagger

Sbalte se. Jeďte. Získejte potřebný prostor, aniž byste museli obětovat požadovaný styl. Jakýkoli bagger Indian Motorcycle je skvělou volbou, ať už vás den zavede kamkoli.

MOŽNOSTI VÝKONU

Vybrané nové modely jsou k dispozici s kapalinou chlazeným motorem PowerPlus o objemu 108 cm3 s výkonem 122 k a točivým momentem 178 Nm nebo s novým motorem Thunderstroke 116 s točivým momentem 171 Nm. Dva nové způsoby, jak dominovat na silnici.

JISTÉ OVLÁDÁNÍ

Zdánlivě bez námahy při jakékoli rychlosti. Baggery Indian Motorcycle vám poskytnou styl a všestrannost, aniž byste se museli vzdát zábavy.

SCHOVEJTE SI VĚCI

Přepravujte své vybavení s různými modely a možnostmi příslušenství, které se hodí pro jakýkoli styl jízdy.

MODERNÍ TECHNOLOGIE

Zůstaňte u jednoduchého osvětlení LED a bezklíčového zapalování nebo jděte až na doraz s prémiovým audiosystémem, 7palcovým displejem s online službami a technologií Smart Lean Technology™.

ZROZENY Z NUTNOSTI, VYVINUVŠÍ SE V DĚDICTVÍ

Motocykly bagger, které se zrodily z vojenské potřeby na počátku 20. století, překonaly dobu a staly se ikonami silnic. Od svého uvedení na trh je Indian Motorcycle ztělesněním kombinace stylu a podstaty, která definuje tuto třídu. Letos tomu není jinak.

FORMA SE SNOUBÍ S FUNKCÍ

Tento motocykl, který je obvykle vybaven pevnými brašnami a čelním štítem nebo kapotáží, je známý svou všestranností. Baggery, které si snadno přizpůsobíte svému účelu, jsou navrženy tak, aby zvládly vše, co vám silnice připraví.

Indian Motorcycle Praha - 155 00 - Praha 5 - Česká republika